tisdag 2 december 2014

#Blogg24:2 Konspiration

Visst är journalister. läkemedelsbolag och terapeuter i maskopi med varandra nu till jul? Hittade denna bild och bildtext! Nu ska det göras hemmagjord korv också. Lagom till jul!

Sen ska vi inte tala om reklamfilmsproducenterna? Hela, rena och strålande barn som ler mot kameran i sitt vattenkammade hår. OBS! De är på låtsas! Skådespelare som har betalat för att filma. Frågan jag ställer mig, vem städar i köket efter ett pepparkaksbak? Dessutom ska det bakas pepparkakor varje dag! Dagens tips är att köpa färdiga pepparkakor i plastburk, låt locket vara öppet ett tag, så de blir lite mjuka! Smular mindre!

Dagens mat 2 december från Kökskalendern 1992 är stekt falukorv med vitkålsris! Vitkålsris: Strimla vitkål med osthyvel, beräkna 2 dl per person, skala och skiva 1/2 lök/person. Fräs vitkål och lök i lite matfett i en kastrull. Blanda med kokt ris och lite soya.

1 kommentar:

  1. Håller med - de är absolut i maskopi! :-) Skrev om stress kontra reflektion själv i mitt första #Blogg24 inlägg!! http://nyfikenmaria.blogspot.se/2014/12/effektivitet-kontra-reflektion.html

    SvaraRadera